+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Rol- en vouwsteigers

Vouwsteigers

Wienese biedt verschillende vouwsteigers

De Expander 75 x 190 vouwsteiger van Wienese past door iedere deuropening. De vouwsteiger, ook wel kamersteiger genoemd, is inklapbaar en zeer geschikt voor kleine ruimtes. Deze vouwsteiger kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. De maximale werkhoogte is 3 meter. Wilt u graag hoger? Dat kan. Als u het combineert met onderdelen uit de Expander serie, dan kunt u de werkhoogte eenvoudig uitbouwen tot 8 meter.

Deze vouwsteiger is uitermate geschikt voor professioneel gebruik rondom en in huizen.  Door de gunstige maatvoering van 0,75 x 1,90 meter past het door iedere deuropening. De steiger is voorzien van een inklapbaar achterrek waardoor u weinig losse onderdelen heeft en de vouwsteiger eenvoudig in en uit elkaar kunt vouwen.

   Wienese biedt ook een brede vouwsteiger van 135 x 190 cm. Deze is breed inzetbaar voor verschillende projecten of werkzaamheden. Ook deze uitvoering is te combineren met onderdelen uit de Expander serie en door te bouwen tot 8 meter werkhoogte.

   Met de Basic vouwsteiger biedt Wienese een uiterst lichte en zeer compacte vouwsteiger aan geschikt voor alle binnen werkzaamheden. De maximale werkhoogte is 3 meter. Met de aanschaf van een optioneel kraagbuisset is ook deze Basic vouwsteiger door te bouwen tot een maximale werkhoogte van 8 meter.

   Nog een aantal pluspunten: de vouwsteigers nemen weinig ruimte in tijdens transport, zijn lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar.

   Alle Wienese vouwsteigers voldoen aan EN1004.

    Wienese 5 jaar garantie
    vouwsteiger met doorbouw
    basic vouwsteiger

    Zelf uw steiger samenstellen?

    De Wienese steigerconfigurator helpt u bij het kiezen van de juiste steiger. In een paar stappen stelt u uw steiger samen.
    steigerconfigurator

    Neem contact met ons op

    Energieweg 36, 3771 NA Barneveld