+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Rol- en vouwsteigers

Vouwsteigers

Wienese biedt verschillende vouwsteigers

De Expander 75 x 190 vouwsteiger van Wienese past door iedere deuropening. De vouwsteiger, ook wel kamersteiger genoemd, is inklapbaar en zeer geschikt voor kleine ruimtes. Deze vouwsteiger kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. De maximale werkhoogte is 3 meter. Wilt u graag hoger? Dat kan. Als u het combineert met onderdelen uit de Expander serie, dan kunt u de werkhoogte eenvoudig uitbouwen tot 7,80 meter.

Deze vouwsteiger is uitermate geschikt voor professioneel gebruik rondom en in huizen.  Door de gunstige maatvoering van 0,75 x 1,90 meter past het door iedere deuropening. De steiger is voorzien van een inklapbaar achterrek waardoor u weinig losse onderdelen heeft en de vouwsteiger eenvoudig in en uit elkaar kunt vouwen.

   Wienese biedt ook een brede vouwsteiger van 135 x 190 cm. Deze is breed inzetbaar voor verschillende projecten of werkzaamheden. Ook deze uitvoering is te combineren met onderdelen uit de Expander serie en door te bouwen tot 7,80 meter werkhoogte.

   Met de Basic vouwsteiger biedt Wienese een uiterst lichte en zeer compacte vouwsteiger aan geschikt voor alle binnen werkzaamheden. De maximale werkhoogte is 3 meter. Met de aanschaf van een optioneel kraagbuisset is ook deze Basic vouwsteiger door te bouwen tot een maximale werkhoogte van 7,80 meter.

   Nog een aantal pluspunten: de vouwsteigers nemen weinig ruimte in tijdens transport, zijn lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar.

   Alle Wienese vouwsteigers voldoen aan EN1004.

    Wienese 5 jaar garantie
    vouwsteiger met doorbouw
    basic vouwsteiger

    Zelf uw steiger samenstellen?

    De Wienese steigerconfigurator helpt u bij het kiezen van de juiste steiger. In een paar stappen stelt u uw steiger samen.
    steigerconfigurator

    Neem contact met ons op

    Energieweg 36, 3771 NA Barneveld