+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Over Wienese

 

Uitgegroeid tot een allround leverancier van klimmaterialen speciaal voor de professional

favicon wienese

Opgericht in 1903

Jean Wienese, de grondlegger van Wienese Klimmaterialen is in 1903 begonnen met het maken van professioneel klimmateriaal.
De toen nog houten ladders, trappen en steigers waren van ongeëvenaarde kwaliteit. Door de gebruikte materialen, doordachte constructies en sublieme afwerking stond Wienese op eenzame hoogte. Ruim 115 jaar later is er wat dat betreft nog niets veranderd…

Wienese nu

Wienese is uitgegroeid tot een allround leverancier van klimmaterialen speciaal voor de professional werkzaam in de schilderbranche, bouw, industrie en techniek. Het ruime assortiment bestaat o.a. uit ladders, trappen, rol- en vouwsteigers.

Hoogwaardige productie klimmaterialen

Samen met de klant ontwikkelt Wienese nieuwe producten die ook echt aansluiten op de dagelijkse praktijk op een onderhouds- of nieuwbouwproject. De klimmaterialen worden gemaakt van hoogstaande grondstoffen en geproduceerd in een moderne geoutilleerde productiefaciliteit in Nederland.

De klimmaterialen van Wienese voldoen aan de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN 2484, EN 131, EN1004 en NEN-EN-ISO14122 conform de Arbo-regelgeving. Het productieproces is ISO gecertificeerd.

 

Wienese heeft gekozen voor selectieve distributie. Door een aantal vooraanstaande dealers in de Benelux zijn de Wienese producten snel leverbaar.

lasstraat tbv productie Wienese

Oprichting Wienese

Jaar producent klimmaterialen voor de professional

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuws van Wienese, speciale acties of aanbiedingen? Schrijf u dan hier in.

Wienese: degelijk, ergonomisch en veilig klimmateriaal

Neem contact met ons op

Energieweg 36, 3771 NA Barneveld