+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Actie

Wienese klimmaterialen

Najaarsactie 2023

TIME FOR ACTION !!!!

 

We hebben deze zomer niet stil gezeten….. na de nodige zonnestralen en koude biertjes was het tijd voor actie en heeft Wienese weer een prachtige Najaarsactie voor u samengesteld.

Bekijk nu de actiefolder:

• Wienese Najaarsactie NL 2023

Lente 2023

Op de voorpagina onze nieuwste innovatie; de Master Steigertrap.

Deze maakt het verplaatsen van personen en/of materialen nog veiliger, comfortabel en efficiënter. De Master Steigertrap is toepasbaar in elke Wienese rolsteiger (75-90-135 breedte) én te gebruiken vanaf de begane grond of tussen 2 platformen (zie afbeelding)

Het plaatsen gebeurt in enkele minuten door bevestiging van 2 kunststof koppelingen aan het opbouwframe. Een echte ‘wannahave’ voor iedere vakman die dagelijks op de steiger staat!!


Daarnaast hebben we weer een mooi pakket aan ladders, trappen en steigeronderdelen samengesteld zodat alle projecten probleemloos en veilig kunnen worden aangepakt.

Uiteraard mogen de Wienese rolsteigers niet ontbreken en hebben we enkele nieuwe samenstellingen van de Expander One toegevoegd.

De praktijk heeft ons geleerd dat projecten in een trapopgang een uitdaging blijven. Middels de samengestelde Expander One pakketten (o.a. werkhoogtes 4 of 5 meter) kunt u iedere uitdaging op veilige wijze de baas.

 

De najaarsactie loopt vanaf 18 september 2023.

Voorproefje najaarsactie Wienese:

Voorjaarsactie 2023

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuws van Wienese, speciale acties of aanbiedingen? Schrijf u dan hier in.

Al meer dan 100 jaar producent van veilig klimmateriaal

Opgericht in 1903 en uitgegroeid tot allround leverancier van klimmaterialen voor de professional in de schilderbranche, bouw, industrie en techniek. 

Neem contact met ons op

Energieweg 36, 3771 NA Barneveld