+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Veiligheid klimmaterialen

Op het hoogst haalbare niveau geproduceerd in moderne productiefaciliteiten

Stel uw eigen rol- en vouwsteiger samen

Uw veiligheid staat voorop

Alle ladders, trappen, rol- en vouwsteigers van Wienese voldoen aan alle gestelde wet- en regelgevingen. Ze voldoen aan de Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN 2484, EN 131, EN1004 en NEN-EN-ISO14122 conform de Arbo-regelgeving.

De veiligheid voor de professional die iedere dag op bijvoorbeeld een ladder of een trap staat te werken, staat voor ons voorop. Dit komt tot uiting in het ontwerp en de materialen die wij gebruiken.

Klimmaterialen worden intensief gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Het aluminium van Wienese is continu van kwaliteit en heeft een certificaat van echtheid over de samenstelling (NEN 2484). Grondstoffen worden uitsluitend bij gerenommeerde bedrijven ingekocht. De klimmaterialen worden op het hoogst haalbare niveau geproduceerd in moderne productiefaciliteiten waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken. Het productieproces is volledig ISO-gecertificeerd.
U bent met Wienese altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product met een goede prijs/kwaliteitverhouding en een lange levensduur.

start Wienese

Jaar producent klimmaterialen voor de professional

Wienese: degelijk, ergonomisch en veilig klimmateriaal

Neem contact met ons op

Energieweg 36, 3771 NA Barneveld