+31 (0)342 404500 info@wienese.nl

Hoe kan ik professioneel werken op een ongelijke ondergrond?

Regelmatig aan het werk op een onstabiele situatie zoals bijvoorbeeld in een trappenhal of buiten op scheef liggende tegels?

Dan heeft u vast zoals velen anderen wel eens te maken gehad met de onhandigheid van het werken op een ongelijke ondergrond. We hebben het er dan nog niet eens over in wat voor onveilige en gevaarlijke situatie je je bevindt…Iedere vakschilder, stucadoor of bouwvakker zal dit probleem herkennen.

Combistep: ideaal voor een ongelijke ondergrond

Door de nieuwe toevoeging van de Combistep® 1 & 2 in het Wienese assortiment vormt dit niet langer meer een probleem.  Bij Wienese Klimmaterialen staat niet voor niets de veiligheid voorop!

De nieuwe Combistep 1 & 2 zijn multifunctioneel toepasbaar en inzetbaar in veel situaties waarin een standaard oplossing niet voorhanden is.

Hierdoor kan iedereen op een professionele én veilige manier werken op een ongelijke ondergrond. Door de traploze instelbaarheid van de poten zijn beide producten probleemloos toe te passen in trappenhuizen of andere obstakels. Zoals bijvoorbeeld de plaatsing van de Combistep over een toiletpot!

Door de unieke en gepatenteerde samenstelling van deze Combistep® 1 & 2 voegt Wienese Klimmaterialen een echte probleemoplosser toe aan haar assortiment voor de veelzijdige professional. Uiteraard is het product uitgebreid getest met betrekking tot stabiliteit en belasting.

 

Bovendien zijn de Combistep 1 & 2 voorzien van een uitgebreide handleiding die een belangrijke bijdrage levert in de toepassingsmogelijkheden van deze innovatie. Daarnaast is het product volledig inklapbaar en te vervoeren in koffervorm. Door het gemak en comfort is de Combistep voor iedere professional een echte must have!

 

Alle informatie omtrent de Combistep: klik hier voor de productpagina Combistep.

combistep makkelijk mee te nemen
combistep bruikbaar op trap
combistep geplaatst over toilet

Neem contact met ons op

Energieweg 36, 3771 NA Barneveld