Wijzingen opbouwmethode rolsteigers

WIJZIGINGEN OPBOUWMETHODE ROLSTEIGERS 2018

 

Met ingang van 1 januari 2018 is de opbouwmethode gewijzigd voor rolsteigers. De nieuwe opbouwmethode schrijft voor dat de gebruiker tijdens het op- en afbouwen van de rolsteiger niet onbeschermd op het platform en/of werkvloer mag staan.

 

Zoals u van Wienese mag verwachten hebben wij twee hoogwaardige en innovatieve oplossingen te bieden voor zowel bestaande als nieuwe rolsteigers.

 

De 1e  reeds geïntroduceerde oplossing betreft de Wienese Voorloopleuning (VLP). Deze voorloopleuning vervangt vanaf 2 meter opbouwhoogte de diagonale schoren. De Wienese Voorloopleuning is, in tegenstelling tot andere uitvoeringen, voorzien van nylonkoppelingen zodat het systeem niet wringt en beschadigingen aan het opbouwframes wordt voorkomen. Hierdoor is de Wienese VLP dé voorloopleuning om uw steiger snel, probleemloos en efficiënt op te bouwen.

 

We kunnen ons voorstellen dat niet iedere gebruiker van een traditionele rolsteiger zit te wachten op een dergelijke investering. Daarom heeft Wienese een opbouwmethode ontwikkelt die voldoet aan de nieuwe regelgeving en slechts een kleine investering betreft. De opbouwmethode is universeel toepasbaar op de meest voorkomende rolsteigers en zal worden geïntroduceerd op de SGA-Vakdagen in Gorinchem van 7 t/m 9 november 2017. Nieuwsgierig geworden? U kunt ons vinden op stand nummer 177. Vraag hier uw gratis tickets aan.

 

Hieronder foto’s van de Wienese Voorloopleuning.